Our Blog

Salutare,

Deschid acest subiect cu privire la apartamentele noi din ansamblurile rezidentiale, cu toate ca eu le consider pseudo ansambluri ….. Ma refer aici la gama low cost de ansambluri aparute pe te miri unde prin Bucuresti dar nu numai… Exista si ansambluri rezidentiale noi, dar acelea sunt prinse in alta categorie de buget si nu fac obiectul acestei discutii.

Ca sa intru in detaliu , am remarcat in urma a mai multor vizite in astfel de apartamente, ca acestea sunt prezentate catre client ,ca fiind apartament noi cu x camere, cu finisaje, decomandat , bucatarie etc…. ok… pana aici descrierea pare in regula…

Problema apare insa la fata locului!!! Majoritatea ,, dezvoltatorilor ” de ansambluri rezidentiale care s-au autointitulat ei,  ca fiind dezvoltatori asa peste noapte, sau gandit ca ar fi bine, dupa capul lor asa, sa elimine bucataria , ca spatiu functional al casei, si sa arunce un colt de gresie in living, ca vezi tu, concept de bucatarie open space… hatalica.. modernism… NEVER Ever!!!! Realitatea este ca in poveste ti se vinde un apartament cu bucatarie , buna pentru facut sandwich-uri, in schimb bucataria ta lipseste!… nu cred ca se cuvine sa gatesti , chiar daca asta se intampla deseori sau rareori, astfel incat sa aduci toat mirosul retelor tale in living…. in zona unde se presupune ca trebuie sa stai sa te relaxezi… Consider ca aceasta abordare a compartimenatarilor in acest fel a spatilor nu este decat un tert-tip de a profita de bietul client care obosit fiind de cautari si cautari nu se mai gandeste ca acest lucru in timp ii va creea un mare disconfort… si pentru ce? ca acel mic dezvoltator a vrut sa faca o economie in executie? Insa acesta va factura clientul la fel ca pentru un apartament cu bucataria dedicata!!!!

Va recomand si va indrum ca atunci cand faceti astfel de investitie , optati pentru bucataria dedicata , cu locul ei in casa, separata din punct de vedere functional.

Chiar daca multi o sa va spuneti,  ,, e ok si o bucatarie open-space , eu nu gatesc “…. ok.. corect.. asta poate fi o notiune de timp, poate in viitor va trebui sa si gatesti una alta… Daca aveti posibilitatea sa optati pentru o buctarie , impreuna cu un loc de luat masa, separate de zona de zi, lving, atunci va recomand cu incredere sa alegeti aceasta optiune.

Din punctul meu de vedere blocurile noi , in ceea ce priveste compartimentarea sunt total pe din afara comparativ cu cele vechi! ma refer strict la compartimentare, executia este o alta poveste…

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *