Our Blog

Pareri si impresii….

Dupa cum bine se stie, redeschiderea parcului Moghioros a fost una din cele mai mari asteptari ale locuitorilor din sectorul 6 si nu numai…. atat de mare incat parca dadea sa nu se mai intample… , spun asta pentru ca si acum , dupa deschiderea oficiala , parcul tot nu este finalizat 100% !!

Poate ca nu as fi scris acest articol… insa , in data de 05.06.2015 am decis ca e momentul sa ajung si eu in acest parc sa il vizitez, si am facut-o, intr-un moment al zilei … seara mai exact.

In urma acestei vizite am decis ca ar fi bine sa subliniez cateva aspecte, atat pro cat si contra.

 

Din punct de vedere al amenajarii pot spune ca , in mare parte a existat un concept … cu toate ca pare a se fi deviat de la el… deoarece sunt momente in care zonele nu se mai pot percepe sub forma indviduala…

Partea pro a fost ca in acel moment , aproximativ 22:00 parcul era foarte activ , populat , insa exista si o parte negativa! Majoritatea din cei care puteau fi denumiti utilizatorii acestui parc am observat ca cei 7 ani de acasa , nu prea erau… Tot felul de pustani , cu manelele pe telefoane, expresii verbale greu de reprodus, carcatere foarte deosebite, activitatii haotice… etc… aspect , care sincer sa fiu , pe mine ca si simplu vizitator , m-au facut sa ma simt deranjat…

Ajungand in zona spatiilor de joaca pentru cei mari , la terenurile de fotbal , am vazut chiar si sportivi ce jucau fotbal cu tigara in mana pe teren.. a fost o noutate pentru mine sa vad ca se poate si asa ceva! …. dezamagitor..

Putin mai departe la aproximativ 20 de m, ajung in zona meselor de ping pong, unde pe jos, era un ,, frumos pattern” de coji de seminte! … banuiesc ca nu este normal pentru o socitate civilizata sa consumam semintele si sa le imprastiem asa pe jos pe oriunde… exista cosuri de gunoi….

Pro: Parcul beneficiaza de un iluiminat modern si foarte diversificat! … Partea Negativa: am fost pus in pericol din cauza aestui iluminat, din cauza la un momendat am ajuns intro zona fara iluminat pe o raza de 15 m , unde aleea avea  o dubla ramificatie , dar si o continutate spre inainte. Eu fiind cu bicicleta, am dorit a merge inainte, cand in ultimul momentdat observ ca aleea avea o diferenta de nivel de o treapta!!!! Perfect de rupt gatul!!!!

Sumar:

-Pro :  materiale ok, gazon ok, iluminat ok dar prost planificat, zonifcari multiple, view deosebit de pe pasarela

-Contra: Zonele nu sunt bine delimitate, lipsa unei piste continue de biciclete, lipsa unui info-point, iluminat prost planificat, vegetatia noua este foarte putina.

Adica tot parcul este plin de lumini una langa alta, si o linie de led la treapta nu putea fi pusa?!!!! Este incredibil!!!

 

Se recomanda a se vizita acest parc acum cat inca este nou, pentru ca sincer , nu cred ca sectorul 6 va fi capabil sa il intretina cum se cuvine, deoarece asa cum este si normal , acesta necesita o mentenanta deosebita.

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *