Casa ONE

Casa ONE

Casa de vacanta in suprafata utila de 39 de metri patrati , realizata din busteni calibrati de 24 de centimetri diametru . Acest tip de locuinta este destinata activitatilor de week-end , fiind dimensionata pentru o familie cu copii . Aceasta cabana realizata pe acest tip de material, are un deosebit avantaj naturaletea materialelor folosite , totul fiind pe baza eco , drept urmare un astfel de proiect poate fi incadrat la arhitectura ECO .

O alta calitate esentiala a acestei locuinte este eficienta energetica , in primul rand datorita lemnului care realizeaza o mai buna adaptare in cadrul natural cat si a dimensiunilor acestiea fiind foarte compacte . O astfel de locuinta poate mentine mult mai mult caldura realizata in interior , drept urmare acesta fiind un avantaj energetic.

Din punct de vedere funtional aceasta este impartita in 2 zone, zona de zi si zona de noapte. Zona de zi se afla la parter si a fost tratata ca o zona multifunctionala dedicata activitatilor de familie , iar zona de noapte a fost amenajata la mansarda.

 

Detalii Constructor:

http://transylvaniawoodhouse.com/