Proiect de apartament

Amenajari locuinte si apartamente in module studio.

Proiectul prezentat este localizat in Malmo Suedia.

Dining Room
Saptiu pentru loc de luat masa

Designul Scandinav a fost dintotdeauna axat pe minimalism si eficientizarea corecta a spatiului. Aceste aspecte tin foarte mult de principii sustenabile. Eficientizarea spatiului reduce aportul de economie consumata inutil amenajarei locuinte si apartamente.

Bucatarie de aparatment
Bucatarie deschisa
Bucatariile deschise au aparut in multe locuinte din lipsa spatiului de cele mai multe ori.

Eliminând peretii acest procedeu a dus la unificarea a doua zone omniprezente intr-o locuinta.

De cele mai multe ori au fost utilizate unifcarea a doua spatii precum bucatarie + loc de luat masa sau bucatarie + living room. Acest tip de amenajare a schimbat inclusiv modul de prepare al retetelor din bucatarie, astfel fiind tot mai des folosit pentru semi-preparate.

Aceasta tipologie de amenajari locuinte si apartamente este foarte des intalnita in statele unite. Avantajele pot fi PRO si CONTRA.

Decoratiuni interioare
Locul de luat masa

Apartamentul prezentat pare a fi rezultatul unei provocari de amenajare. Aceasta provocare pare ca a generat un proiect de execeptie.

Noi am gasit proiectul publicat pe website-ul www.pufikhomes.com ceea ce nea si atras atentia astfel inca sa preluam si republicam sub forma unui articol.

Stim cu siguranta ca exista multe locuinte cu dimensiuni reduse, si posibil sa poata fi amenajate sau reamenajate sub forme cat mai simple si eficiente.

Acces catre dormitor

Acest apartament are o suprafata de doar 49 de metri patrati, insa fiecare cm a fost foarte bine repozitionat si recalculat.

Zone de luat masa acasa
Vedere de din livingul mezanin spre locul de luat masa

Zonificarea fost organizat in zona activa si zona de odihna pe doua layere. Partea de jos unde exista accesul in locuinta, a devenit partea de activitate, locul de luat masa si zona superioara pentru odihna si relaxare.

Dormitor si living minimalist

Zona dormitoarelor nu are nevoie de foarte mult spatiu. Fiind definita ca spatiu de odihna, scopul principal este de a oferi tot confortul necesar pentru odihna.

Living
Pentru acest apartament zona de living-room a fost comasata cu zona de odihna. Este foarte potrivita pentru timpul petrecut pentru relaxarea inainte de somn, citit .
Plan

Configuratia si planimetria a fost pe o forma simpla cu dimensiuni aproximativ egal.

Acest lucru a putut fi foarte util pentru reconfigurarea si pastrarea proportiei in amenjarea prin repozitionarea functiunilor.

Multe din elementele de mobilier utilizate se pot achizitiona din spatiile comerciale pentru amenajari. Multe din acestea pot fi regasite chiar si la IKEA.

Bucatarie

Spatiul care a fost disponibil pentru acest proiect nu era un spatiu care sa poata oferi foarte multe alternative. Diferenta se realiza insa prin elemente de Design si de utilizarea a materialelor.

Daca si tu ai o casa pe care doresti sa o reamenajezi nu ezita sa ne contactezi Click AICI.

Cu siguranta , impreuna putem realiza un proiect de care sa te bucuri la capacitate maxima.

Avem aici un articol despre cum ar trebui sa fie locuinta potrivita pe scurt.

Share this:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Afla ultimele noutati

Multumim! V-ati abonat cu succes

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Birou de Arhitectura si Urbanism will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.