logo Website
Proiecte de arhitectura pentru fonduri europene

Complex Micro Hotelier

Acest ansamblu micro hotelier este compus din 5 unitati independente. Fiecare unitate in parte se comporta precum o locuinta de sine statatoare, independenta, dar pregatita pentru sistem hotelier de tip Home Sharing
Fiecare unitate dispune de:
✔ 𝘓𝘪𝘷𝘪𝘯𝘨 𝘙𝘰𝘰𝘮 + 𝘭𝘰𝘤 𝘥𝘦 𝘭𝘶𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘴𝘢
✔ 𝘒𝘪𝘵𝘤𝘩𝘪𝘯𝘦𝘵𝘢
✔ 𝘋𝘰𝘳𝘮𝘪𝘵𝘰𝘳 𝘭𝘢 𝘮𝘢𝘯𝘴𝘢𝘳𝘥𝘢
𝗦𝘂𝗽𝗿𝗮𝗳𝗮𝘁𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗶𝘁𝗮 𝟴𝟬 𝗠𝗽
𝗦𝘂𝗽𝗿𝗮𝗳𝗮𝘁𝗮 𝘂𝘁𝗶𝗹𝗮 𝟳𝟬 𝗺𝗽 (𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗿) + 𝟭𝟭 𝗺𝗽 𝗱𝗼𝗿𝗺𝗶𝘁𝗼𝗿 (𝗺𝗮𝗻𝘀𝗮𝗿𝗱𝗮)
Avantajul unui astfel de complex microturistic este faptul ca poate fi foarte usor preluat și combinat cu platformele de tip 𝗔𝗶𝗿𝗕𝗻𝗯 , 𝗛𝗼𝗺𝗲𝗯𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴. Aceste platforme facilitează foarte mult relația cu clientul, si oferă avantaje celui care închiriază dar și proprietarului. Astfel de complexe microhoteliere sunt mult mai ușor de amortizat si de administrat. Un astfel de proiect daca va avea incluse tehnologiile prezente si optimizările aduse tehnologie poate fi foarte usor de administrat si de la distanta.
Vezi proiectul aici
 

Etapa de concept este primul pas in demararea unui proiect. Schitele din faza de concept pot genera multe idei si solutii coroborate cu cerintele pe care trebuie sa indeplineasca un proiect.

Aceasta faza este definitorie pentru un obiect, si presupune generarea unor directii generale de urmarit pe parcusul unui proiect pentru a indeplini de la cerinte de functionalitate pana la cerinte de estetica.

Conceptul este produsul generat prin prezentarea dorintelor si cerintelor pe care trebuie sa le deserveasca un proiect impreuna cu abitilitatile si viziunea arhitectului. Prezentarea conceptului este momentul in care este expusa viziunea coroborata cu functionalitatile si caracteristicile dorite de la un proiect.

Tema devine elementul cadru, sau ghid de pornire, de la concept spre proiect. Acest pas devine un element comun de comunicare intre arhitect si client. Devine un element cadru in indeplinirea cerintelor.

Pe baza temei de proiectare proiectul prinde contur si capata consistenta. In jurul unei teme bine configurate va rezulta si un proiect bine definit ce poate aduce cat mai multe elemente din faza de concept in etapa de proiectare. Tema este momentul de tranzitie de la concept la proiect.

Aceasta etapa incepe avand la baza tema de proiectare bine stabilita in  vederea realizarii viitorului proiect . In faza DTAC Ex. Proiectului unei locuinte , prinde contur si continu. Din aceasta faza proiectul devine o forma agreata in vederea obtinerii avizelor solicitate prin Certificatul de urbanism.

In faza DTAC proiectul propulseaza configuratia stabilita si dorita impreuna cu beneficiarul locuintei. In aceasta etapa schimbarile care pot surveni pot fi de ordin tehnic din punct de vedere al obtinerii avizelor.

Proiectul tehnic este partea tehnica a proiectului unde realizam proiectul in detalii astfel incat sa poata fi pregatit pentru exectutie. Aceasta faza se realizeaza dupa incheierea etapei fazei de obtinere de avize, pentru a integra toate specilitatile , avizele si acordurile necesare.

Un proiect tehnic are rolul de a prezenta proiectul cat mai transparent din punct de vedere tehnic, si devine elementul de limbaj comun intre arhitect si constructor. Un proiect tehnic cat mai detaliat va realiza o comunicare cat mai libera cu constructorul .

Detaliile de executie sunt elemente de legatura si asamblare a tuturor pieselor unui proiect. Un proiect are menirea de a integra mai multe specialitati , astfel devenind un proiect complex.

Pentru o buna executie si o buna desfasurare a implementarii proiectului faza de D.D.E poate fi un element definitoriu in realizarea si executia unui proiect. Faza D.D.E devine un manual de ,,asamblare” a imobiului proiectat.

Vrei un astfel de proiect? Scrie-ne!

Casa de vacanta la munte
Imobiliare