logo Website
terasa la dormitor

Design interior

Design-ul Interior sau Arhitectura de interior este o stiinta imbinata cu o arta ce studiaza imbunatatirea, prin intermediul unui proiect, a mediului si atmosferiei interioare a unei cladiri pentru a asigura comfort optim, sanatate sporita si o stare mentala pozitiva persoanelor ce utilizeaza spatial respectiv.

Aceasta profesie prezinta foarte multe fatete care include crearea de concepte creative de arhitectura, planimetrii spatiale, studii erognomice, cunostinte foarte vaste in ceea ce priveste materiale de constructii inovatoare, cercetarea asupra integrarii tehnologiilor de ultima ora in habitatul uman, vizite constante pe santier, coordonarea de specialitati in executie, prezentarea si sustinerea proiectului in fata clientului, management-ul constructiilor si executia design-ului.

Proiectele rezidențiale au, de cele mai multe ori, suprafața de studiu cea mai mica, de aceea proiectarea devine orientata spre detalii, spre solutii multifunctionale si flexibilitate.

Locuințele noastre sunt căminul în care trebuie să ne găsim starea de bine și să ne reîncărcăm bateriile cu energie pozitivă, de aceea amenajarea interioară va fi influența în mod direct starea de bine și confortul de care avem nevoie.

In proiectele de amenajări interioare apartamente dedicăm timp pentru o atenție si un studiu minuțios, care se va observa la final în atenția la detalii. Astfel texturile si densitățile materialelor trebuie sa fie intr-o simfonie maiestoasă ălături de cromatica si volumetrie. In astfel de proiecte ideea generatoare ce alimentează întreg conceptul dictează o coerenta foarte clara a limbajului arhitectural.

Dacă ești în momentul în care vrei să îți achiziționezi un apartament, poate chiar într-un bloc, și dorești personalizarea acestuia, ei bine atunci pot să îți spun că ai ajuns unde trebuie. Putem să îți realizăm designul dorit astfel încât să poată reflecta personalitatea ta, astfel încât în fiecare zi să fie locul unde starea ta de bine va fi la cote maxime astfel încât a doua zi să ai bateriile pline de energie.

Amenajarea de apartamente va fi mereu un mod personalizare prin elemente distincte de design interior până la detalii precum texturi, culori și materiale care la o simplă atingere pot face o experiență diferită!

Proiectele pentru spații comerciale presupun o atenție sporită la detalii necesare unei interacțiuni personalizate cu fiecare client ce ajunge în respectivul spațiu. O amenajare ideală de spațiu comercial trebuie să redea fiecărui client o experiență personalizată pe toată perioadă petrecută la shopping.

Prima experiență va fi cea vizuală cu vitrina, aceasta fiind zona expunere care va poarta către o experiență dedicată pentru vizitator.Desigur o serie de alte nenumărate detalii de design, se vor adapta în funcție de profilul comercial.

Spre exemplu amenajarea unui magazin într-un mall va fi mereu diferită de amenajarea unui spațiu comercial cu acces din stradă, sau amenajarea interioară a unui super market va fi mereu diferită de amenajarea interioară a unei farmacii.

Amenajarea interioară a spațiilor comerciale se va realiza în funcție de profilul vizitatorului pentru a oferi acea experiență de shopping unică. Acest detaliu va facilita un mediu de întâlnire potrivit al clientului cu furnizorul sau magazinul și respectiv cu produsele disponibile în respectivul magazin.

Pentru spațiile comerciale mari precum magazinele de retail sau de tip discount, amenajarea trebuie să fie una de tip foarte aerisit, oferindu-i clientului posibilitatea de mobilitate, și de a parcurge traseul nu doar într-un timp foarte scurt, ci într-un mod foarte logic al cumpărăturilor.

Amenajarea spațiilor de birouri este acum mai mult ca oricând la un alt nivel. De când avem acest mod de lucru hibryd & remote, spațiile de birouri au putut beneficia de amenajări mult mai libertine, astfel încât unele din acestea se aseamănă cu un loc de joacă, plin de culoare și animate.

Și aici punem accent pe o amenajare cu un design unic, pentru a oferi echipei un mediu desfășurare al activităților modern și libertin. Îmbinarea tehnologiei cu cele mai noi materiale disponibile împreună cu un stil de design minimalist, pot genera astăzi proiecte de amenajare pentru birouri la un nivel excepțional.

Noi putem oferi tot suportul pentru amenajarea spațiului de birouri la un nivel exclusivist cu un design unic și personalizat.

Arhitectura de interior ce vizeaza industria hoteliera prezinta un set de incercari aparte. Pornind de la gestiunea unui numar impresionant de metrii patrati pana la problema repetitivitatii, arhitectii in asemenea proiecte “se lupta” cu un numar impresionant de factori.

Lobby-urile de hotel sunt marcate de monumentalitate, materiale opulente si plante luxuriante, de aceea design-ul interior pentru astfel de spatii este total diferit. In spatiile de acest gen conceptele indraznete, creative si eclectic sunt adesea intalnite.

mobila apartament
loc de luat masa in apartament-nou