logo Website

Și Da, Digital Marketing, Este Noua Mișcare

Prin Digital Marketing venim mai aproape de tine, mai aproape de voi. Transferam informatia, expertiza (know-how-ul) catre tine. Valorificăm timpul tau pretios si venim in întâmpinarea ta cu cele mai bune recomandari din domeniul nostru.

Prin Digital Marketing, interactionam, atât cu clienții noștrii, dar mai ales si cu vizitatorii partenerilor nostri din zona productiei de materiale de construcții.

digital marketing, computer, desk-5816304.jpg

Ce oferim și ce facem

Interacționăm cu toti actorii prezenti pe piata constructiilor si ne asiguram ca mesajul ajunge la utilizator in cea mai clara forma. Ne documentam pentru a prezenta comunitatii noastre cele mai noi informatii, pentru a fi suportul lor digital pentru proiectele si ideile lor. Interactiunea noastra cu cei mai importanti producatori de materiale de constructii are ca rol, realizarea unei legaturi mult mai stransa cu utilizatorul, si folosirea celor mai bune produse in proiectele lor.

Prin Digital Marketing, interactionam, atât cu clienții noștrii, dar mai ales si cu vizitatorii partenerilor nostri din zona productiei de materiale de construcții.

Stim cu totii ca YouTube este una din platformele cu cea mai buna audienta unde expunerea poate fi cea mai directa catre utilizator. Ajutam vizitatorii nostri in a le face mai usoare alegerile lor atunci cand sunt in cautarea unui produs.

Cand ne referim la VideoMarketing, trebuie sa ne gandim cat de important este sa aducem prin intermediul unui clip, catre vizitator, produsul sau brandul tau. Intotdeauna consider ca este foarte important sa aducem catre vizitator un punct de vedere asociat cu experienta noastra. (POV).

Fie ca ai un produs sa un serviciu, noi ii putem realiza un clip dedicat, daca vrei sa te promovezi.

Avem si solutii de buget, care sunt foarte potrivite atunci cand vrei sa testezi piata, de tip: insert brand, insert link in descriere, sau mentionare in clipurile noastre.

Un video de promovare cu noi, se face in echipa cu tine, si cu produsul/serviciul tau, in baza unui brief, si a unui obiectiv clar pe care doresti sa il atingi.

Scriem pe baza experientelor noastre profesionale, dar aducem cititorilor nostri si informatii atent selectionate. Timpul petrecut pe blogul Studiokolectiv, trebuie sa fie un moment de relaxare pentru cititor si ne ocupam de asta.

Putem prezenta intr-un mod foarte tehnic si detaliat, un produs sau un serviciu pe care tu îl împărtășesti lumii. Ne place sa scriem, si ne place sa fim cititi de audienta noastra. De asemenea sa stii, ca baza noastra de date, cu cititorii blogului nostru este una formata in timp, si atent selectionată. De fiecare dată, răspundem comentariilor pe care le primim. Atunci cand scriem un articol, ne punem mereu in pozitia: ,, Ce mi-ar plăcea mie sa citesc acum?” . De asta si interactionam cu ai nostri cititori, pentru ca suntem cu totii o echipa. Trebuie sa stii, ca un articol pe blog, poate avea o mare tractiune SEO pentru produsul, brandul sau serviciul tau, si ajuta enorm de mult la o conversie din vizitator in potential client.

Punem sub lumina reflectoarelor intr-un mod foarte interesant produsele tale. Minunile se petrec cu mare acuratete, prin obiectivul si maiestria colegului nostru Cornel. Fotografiile vor fi mai dinamice ca niciodată.

Știm cu toții că o fotografie poate face cat o 1000 de cuvinte…., dacă este și mai valoroasă? Daca îți propulsează produsul tau, precum o racheta?! Fotografia de produs, este o categorie foto, care simulează exact ceea ce trebuie să vadă ochiul unui posibil client! Profunzimea realității, trecută prin lentila aparatului foto, presupune scenariu, ambient, recrerea unui mediu natural al produslui, astfel incat exprimarea sa fie foarte realistica. Fotografia de produs va trimite mesajul produsului fară alte cuvinte, doar printr-o poza. 

Ceea ce stă in spatele acelei, poze, numai noi știm…. s-au… de fapt doar Cornel știe, pentru că nu împărtășește din tainele fotografiei…. ar vrea, dar ne tot spune că nu poate … 😀

Social Media numai înseamnă de mult, doar mesaje si like-uri. Platformele de socializare, au diversificat atat de mult interacțiunea cu userul, încât au schimbat radical si mediul de expunere al reclamelor. Știm foarte bine ca platformele, au la baza algoritmi bine setati, tocmai pentru a se adresa cat mai eficient, clientului dorit. O campanie expusa pe platformele de socializare, poate fi atat de atent construită, încât tu sa ajungi cu produsul tau, la clientul tau dorit.

Avem in administrare pagini de facebook dar si un grup de facebook, unde va putem oferi acces la interactiunea cu a noastra comunitate.

Primul pas sa lucrezi cu noi! Trimite un mesaj

creative, be creative, write-725811.jpg