Aenajarea unei locuinte trebuie sa fie rezultatul procesului de trasnpunere a visului la realitate. Intodeauna când preluam un proiect de amenjare interioara, o facem prin multe discutii pe langa subiect, cu respectivii clienti , pentru a putea cunoaste cat mai bine utilitatea spatiului si a modului de viata. 

Amenajarile de tip Office , au fost intotdeauna un real interes pentru noi si tot timpul sunt o provocare . Un proiect de amenajare pentru spatii de birouri este total diferita fata de unul pentru locuinte. In primul rand complexitatea este mult mai ridicata, apoi provocarea vine prin intermediul tehnologiilor pe care trebuie sa le integrezi in proiect. CUm tehnologia avanseaza cu pasi repezi, aici vine provocarea. In a realiza un spatiu de birouri la inalte standarde necesita in primul rand o pasiune pentru zona HI-Tech, ori noi sunt tot timpul interesati de aceste aspecte. Odata cu aceste caracteristici si proiectele devin uneori niste provocari la limita, insa rezulatul trebuie sa fie acelasi, de fiecare data cel mai bun.

Pentru spatiile comerciale , din nou lucrurile se schimba. In primul rand din perspectiva fluxului de utilizare, foarte ridicat , ceea ce necesita o amenajare cu un concept bine stabilit inca de la inceput de proiect si apoi experienta cu ,, end-user-ul ” , unde trebuie sa fi atent la detalii si la fel la materialele utilizate , materiale care trebuie sa fie de o buna calitate si de o buna rezistenta , avand in vedere utilizarea intensiva. 

Totodata amenajarea unui spatiu comercial presupune si integrarea unor elemente de siguranta, tin sa mentionez ca aceastea sunt importante de categorie zero. Noi fiind o echipa de arhitecti inca de la baza, siguranta ne este alaturi pe parcursul întregului proiect.