BIROU DE PROIECTARE

ARHITECTURA | URBANISM

Serviciile noastre genereaza solutiile potrivite proiectului tau

 

Descopera mai mult!

Viziteaza celelalte pagini si vei descoperi: proiectele noastre, articole, informatii din domeniul constructiilor.

Arhitectura

Ia contact cu arhitectul potrivit proiectului tau. Iti vom genera cele mai noi idei pentru proiectul tau

Urbanism

Dezvolta terenul tau si crestei valoarea imobiliara prin intermediul proiectelor de urbanism

Design Interior

Amenajarile interioare realizate cu un specialist Arhitect iti vor optimiza spatiul la maxim

Peisagistica

Arhitectul peisagist prin amenajarea spatiului exterior va pune in valoare casa ta, dar si gradina

Blogul Studio Office Kolectiv

Cele mai noi Articole de pe Blog

CIteste blogul nostru si descopera cele mai importante informatii chiar inainte de a incepe un proiect. Aboneaza-te si vei fi notificat de fiecare data cand aducem noutati.

Amenajarile interioare pentru apartamente sunt poate ca cel mai des solicitate catre un arhitect. Necesitatea spatiului si redimensionarea acestuia la noile cerinte poate ca sunt doar cateva dintre argumente.

Momentul pandemiei COVID-19 a adus noi schimbari pe piata birourilor. Spatiile libere dar si cele deja inchiriate, au fost puse in fata unei provocari de re-amenajare in conditii sportie de siguranta. Arhitectul de interior a preluat noi masuri in planificare

Biroul de acasa pentru work from home

Noul mod de a lucra, lucrul de acasa sau mai precis work from home, rapid a devenit o normalitate in majoritatea companiilor pentru a isi proteja angajatii. Cum amenajam un biroul pentru a lucra de acasa, asta putem afla doar consultand un arhitect

case

Serviciile oferite

Din 2013 oferim servicii dedicate de proiectare de Arhitectura si Urbanism, dar si consultanta specifica. Plecand de la proiecte simple pentru case mici si economice pana la proiecte de mare anvergura precum caldiri de birouri. Proiectarea de urbanism pe care o oferim este compusa din proiecte de tip PUD sau PUZ. Avem grija prin intermediul acestor proiecte sa dam valoare terenului si investitiei.

Shapes

Avizele

Explicam inca de la inceput beneficiarului , foarte clar despre ce inseamna avizele solicitate prin intermediul unui certificat de urbanism. De cele mai multe ne ocupam inclusiv de obtinerea certificatului de urbanism, pentru a veni in sprijinul acestuia. Pe baza certificatului de urbanism, punctam etapele de obtinere a fiecarui aviz, si costurile unui aviz.

People

Colaborarile

Deoarece ne-am asumat rolul de proiectant general, inca din 2013, am vrut sa facem asta in primul rand pentru a securiza calitatea. Aducem clientului nostru, toate specialitatile necesare unui proiect prin colaborarile pe care le avem cu ingineri de rezistenta, ingineri de instalatii, experti si verificatori acreditati MLPAT. Proiectele realizate in baza legislatiei au nevoie de specialitati precum ; proiect de rezistenta, proiect instaltii, expertiza tehnica, audit energitica pana la certificat energetic.

Hand

De ce sa alegi colaboarea cu noi

Pentru ca in toti acesti ani, experienta acumulata, dar si mai importanta expertiza pe care o detinem, a generat incredere pentru client. Am ramas mereu alaturi de clientii nostrii, chiar si dupa ce proiectul a fost finalizat prin a oferi consultanta solicitata.

Proiecte pe care le poti vizualiza

Afla ultimele noutati

Multumim! V-ati abonat cu succes

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Birou de Arhitectura si Urbanism will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.