autorizare de constructie

Ce înseamnă

Proiectele de semnalistica reprezinta in primul rand identitatea brandului, asociata constructiei sau spatiului realizat ori amenajat.

Această categorie de proiecte, este una delicată, si procesul de autorizare si avizare, are un corespondent direct in regulamentul local de urbanism. 

Acolo regăsim indicatii clare cu privire la reguli, dimensiuni si culori, ce trebuiesc respectate prin proiect.

Proiectarea si avizarea proiectelor de semnalistica, va fi intotdeauna in stransa legatura cu manualul de brand, astfel incat identitatea spatiului sa poata fi rapid corespondata brandului, fara insa a incalca regulamentele locale de urbanism

PROIECTARE SEMNALISTICA

Proiecte
realizate de noi

dr. max semnalistica

In ultimi ani, am participat la schimbarea si reimprospatarea brandului Dr. Max, unde am realizat partea de semnalistica la nivel national pentru peste 60 de locatii. Toata aceasta procedura este una foarte importanta pentru obtinerea autorizatiei si pentru designul cladirii.

Semnalistica farmaciilor Punkt, a fost de asemenea un alt proiect realizat in catergoria de proiectare de semnalistica. Solutiile de design dar si de functionalitate pana la obtinerea autorizatiei au fost puncte cheie in tot acest proces.

autorizare de constructie

info

Semnalistica

În ultimii ani, am experimentat o multime de situatii, diferite si speciale de la caz la caz, în cât ne-am specializat in aces domeniul al proiectării de semnalistica, si elemente de identitate vizuala comerciala. Serviciile noastre pleaca de la stadiul de concept, si aplicarea elementelor vizuale stabilit prin manualul de brand pe viitoare solutie de design, până la obtinerea de certificat de urbanism si avize specifice autorizatiei de construire.

Cunoastem procedura la nivel national, ceea ce ne poate conferi o mai bună optimizare in timp, astfel incat să putem sa ajutăm clientul sa ajunga cât mai repede mutat in spatiul său.

Avem in prioritatile noastre, ca elementele de identitate vizuala, sa fie agreate si sa respecte regulamentul local de urabmism, astfel incat solutia sa fie cea corectă si fundamentata legal.

PROIECTELE DE SEMNALISTICA

Când sunt necesare

shopping mall, store, shopping-906734.jpg
architecture, shopping mall, store-906737.jpg

Atunci când brandul tău trece printr-un proces de revitalizare de brand, sau atunci cand iti deschizi un nou magazin. In fiecare din aceste situatii, semnalistica este foarte importanta, si va fi conexiunea dintre brandul tau si client. 

Fie că esti in situatia de a reface designul, sau te muti într-un spațiu nou, noi te putem ajuta cu proiectul si autorizatia de semnalistică

Compania ta are nevoie de semnalistica si autorizare?

Daca esti in punctul in care poate ti-ai inchiriat un spatiu la parter de bloc, si vrei sa te muti acolo cu produsele companiei tale, ei bine, este foarte posibil sa fie necesar un proiect de schimbare de semnalistică. Dacă vrei varianta simpla, prin care sa iti realizezi semnalistica cu propriul tau design in spatiul in care te vei muta, ai ajuns bine. Tot ce trebuie să faci, este să apesi butonul de mai jos, si sa ne scrii.

×

 

Salut!

Scrie-mi pe WhatsApp

× Salut