logo Website

Proiectul tau incepe de aici!

PRoiectare SEMNALISTICĂ

Arhitect pentru proiectul tău

01

Schimbarea

Semnalistica este un element de identitate al unei activități sau brand care uneori poate necesita schimbări de design sau culori și logo

02

Autorizația pentru semnalistică

Schimbarea elementelor de semnalistică se încadrează la fel ca și alte proiect la obținerea unei noi autorizații de construire pentru noul proiect

03

Proiectare și avizare în timp real

Desigur și acest tip de proiect se va supune unui proces de avizare pentru obținerea autorizației de construire pentru noul proiect de semnalistică

dr. max semnalistica

Proiectele de semnalistică

Proiectarea de Arhitectura

Proiectele de semnalistica reprezinta in primul rand identitatea brandului, asociata constructiei sau spatiului realizat ori amenajat.

Această categorie de proiecte, este una delicată, si procesul de autorizare si avizare, are un corespondent direct in regulamentul local de urbanism. 

Acolo regăsim indicatii clare cu privire la reguli, dimensiuni si culori, ce trebuiesc respectate prin proiect.

Proiectarea si avizarea proiectelor de semnalistica, va fi intotdeauna in stransa legatura cu manualul de brand, astfel incat identitatea spatiului sa poata fi rapid corespondata brandului, fara insa a incalca regulamentele locale de urbanism

Portofoliu

logo farmacia dr max

Proiectul pentru brandul tău

Ne asigurăm că brandul tău va fi mereu la zi cu noi! Schimbarea identității este o schimbare majoră pentru un brand și trebuie tratată cu mare atenție pe toate planurile. Noi ne asigurăm că brandul tău va fi din nou autorizat respectând parametri legali de avizare și autorizare.

În ultimii ani, am experimentat o multime de situatii, diferite si speciale de la caz la caz, în cât ne-am specializat in aces domeniul al proiectării de semnalistica, si elemente de identitate vizuala comerciala. Serviciile noastre pleaca de la stadiul de concept, si aplicarea elementelor vizuale stabilit prin manualul de brand pe viitoare solutie de design, până la obtinerea de certificat de urbanism si avize specifice autorizatiei de construire.

Cunoastem procedura la nivel national, ceea ce ne poate conferi o mai bună optimizare in timp, astfel incat să putem sa ajutăm clientul sa ajunga cât mai repede mutat in spatiul său.

Avem in prioritatile noastre, ca elementele de identitate vizuala, sa fie agreate si sa respecte regulamentul local de urabmism, astfel incat solutia sa fie cea corectă si fundamentata legal.

Consultanta Anteproiect

Îți putem oferi un traseu predictiv al întregului proces de schimbare al identității de brand pentru locațiile tale

Noul design

Preluăm noul design și îl vom încadra în noul proiect pentru a trece prin întreg procesul de obținere avize și autorizații

Certificatul de urbanism

Vă putem oferi serviciul de realizare a documentației necesare obținerii certificatului de urbanism

avize proiecte

Documentațiile necesare obținerii avizelor solicitate prin intermediul certificatului de urbanism, depunere și obținere avize

PROIECTARE SEMNALISTICA

Proiecte
realizate de noi

dr. max semnalistica

In ultimi ani, am participat la schimbarea si reimprospatarea brandului Dr. Max, unde am realizat partea de semnalistica la nivel national pentru peste 60 de locatii. Toata aceasta procedura este una foarte importanta pentru obtinerea autorizatiei si pentru designul cladirii.

Semnalistica farmaciilor Punkt, a fost de asemenea un alt proiect realizat in catergoria de proiectare de semnalistica. Solutiile de design dar si de functionalitate pana la obtinerea autorizatiei au fost puncte cheie in tot acest proces.

autorizare de constructie

Întrebări frecvente

Când am nevoie de autorizație de construire pentru semnalistică?

Autorizația de construire pentru proiectele de semnalistică este necesară atunci când sunt aduse modificări la elementele de identitate, precum casete luminoase, sau culori. Daca esti in punctul in care poate ti-ai inchiriat un spatiu la parter de bloc, si vrei sa te muti acolo cu produsele companiei tale, ei bine, este foarte posibil sa fie necesar un proiect de schimbare de semnalistică. Dacă vrei varianta simpla, prin care sa iti realizezi semnalistica cu propriul tau design in spatiul in care te vei muta, ai ajuns bine. Tot ce trebuie să faci, este să apesi butonul de mai jos, si sa ne scrii.

Primul document necesar este certificatul de urbanism care reprezintă punctul de plecare pentru obținerea unei noi autorizații de construire.

Timpul poate varia. Din experiență începând de la certificatul de urbanism și până la obținerea autorizației de construire, timpul poate fi cuprins între 3 luni și 12 luni ( atunci când sunt necesare multe acorduri și documente de natură juridică )

Cere oferta

Esperienta noastră de ani de zile în domeniu ne-a permis sa livram soluții arhitecturale inovatoare și estetice. Fiecare proiect este abordat cu atenție la detalii, creativitate și cu optimizare potrivita pentru fiecare beneficiar.